Veneretket

Noudamme ryhmäsi veneellä Rautaveden, Kuloveden ja Liekoveden alueelta. Kotisatamana on Palvialan venelaituri Karkun Rautatieaseman kohdalla, johon pääsee kätevästi vaikka junalla. Toimimme myös Tampereella Näsi- ja Pyhäjärven alueilla.

Rauta- ja Kulovedellä on useita hyvä retkikohteita: Kuivaluoto, Oksalon saari, keskiaikaiset kivikirkot, Otammussillan laavu, Siuron kahvila, Ellivuori, Vammalan laiturikahvila, Melon voimalaitos, jne. Kuljetamme ryhmäsi haluttuun kohteeseen ja haemme sovittuna aikana pois. Veneretket ja kuljetuspalvelut räätälöidään aina toiveittesi mukaan.

Hääpareille

Hääpareille tarjoamme laadukasta kuljetuspalvelua Rautaveden rannoilla olevien kirkkojen ja hääpaikkojen läheisyydessä. Siirtyminen alueen tunnelmallisista kivikirkkoista juhlapaikalle käy vesitse leppoisasti, turvallisesti ja tarvittaessa erittäin nopeasti. Sateen sattuessa veneen päälle saa katteen muutamassa minuutissa. Juhlapaikanpäällä suoritetaan näyttävä rantautuminen, jota vieraat voivat ihailla. Matkalla voidaan ottaa myös kuvia ja lavastaa hääpari ajamaan venettä keskenään yms.

Mikä olisi lisäksi tunnelmallisempaa ja tyylikkäämpää, kuin lähteä juhlista veneellä auringon laskiessa tai tähtitaivaan tuikkeessa?

Palveluun sisältyy:

  • Kuljetus sovittuun paikkaan haluttuna ajankohtana
  • Pieni juhlava tarjoilu
  • Kohtelias ja juhlavasti pukeutunut kuljettaja

Vene on mahdollista koristella etukäteen asiakkaan hankkimilla koristeilla. Tällöin veloitamme kuljetustaksan lisäksi koristeluun kuluneista odotustunneista hinnaston mukaisesti.

Retkiä lähisaarille ja muihin kohteisiin

Rauta- ja Kulovedellä on useita hyviä retkikohteita. Kuljetamme ryhmäsi haluttuun kohteeseen ja haemme sovittuna aikana pois.

Retki Otamussillalle

Otamussilta sijaitsee Mouhijärvellä kauniin joen varressa. Otamussillalla on tunnelmallinen kahvila, laavu sekä ulkoilualue. Venematka Vammalasta Otamussillalle kestää noin tunnin yhteen suuntaan. Retken aikana näemme Rauta- ja Kuloveden upeita maisemia, pysähdymme Otamussillan laavulla, teemme nuotion, nautimme retkieväitä ja veneilemme takaisin lähtöpaikkaan. Retki sisältää:

  • Menomatka Otamussillalle
  • Retkieväät
  • Paluumatka lähtölaituriin

Retkieväiden sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Eväät voivat olla esimerkiksi sämpylöitä, makkaraa, kokolihaa yms. Alkoholijuomia emme voi tarjoilla.

Retken kokonaiskesto noin 3-4h. Retken hinta sovitaan erikseen. Soita ja kysy!